31-augustus-2016 | Door: Kiki Stender Klein brood Klein brood Producten Krentenbrood of bolletjes Krentenbrood wordt gemaakt van tarwebloem waaraan een rijke hoeveelheid krenten wordt toegevoegd. Afhankelijk van het recept worde... Krentenbrood wordt gemaakt van tarwebloe... Italiaanse bol De Italiaanse bol is minstens twee maal zo groot als het bij ons bekende witte bolletje. Het broodje heeft een vrij harde, krokant... De Italiaanse bol is minstens twee maal ... Kadetje of puntje Een kadetje of puntje is een broodje dat met de hand of de machine wordt gevormd en zonder vorm direct op de bakplaat gebakke... Een kadetje of puntje is een broodj... Croissant Een croissant is door haar gebogen model genoemd naar het Franse woord voor wassende maan. Het broodje wordt in Frankrijk vee... Een croissant is door haar gebogen ... Spelt broodje Spelt, wordt wel gezegd, is de moeder van alle graansoorten. Het wordt ook wel ‘oergraan’ genoemd. Het werd al in de M... Spelt, wordt wel gezegd, is de moeder va... Maanzaadbolletje Een klein witbroodje met een krokante korst en een karakteristieke bovenkant bestrooid met blauwzaad oftewel maanzaad. Ook kan in ... Een klein witbroodje met een krokante ko... Beschuitbollen Beschuitbollen zijn zachte broodjes gemaakt van beschuitdeeg. Ze zijn wat zoeter van smaak dan gewone witte broodjes en worden gew... Beschuitbollen zijn zachte broodjes gema... Boeren beschuit Een ambachtelijk gebakken beschuit vol granen. Gezien bij: bakkerij Klaas Hartog in Spakenburg https://www.klaashartog.nl/nl... Een ambachtelijk gebakken beschuit vol g... 1 2 3