In september start een nieuw branche erkende meesterslager/meesterverkoper traject. De meestertitels in de slag...
In september start een nieuw branche erk...
De Poeliersbond heeft in samenwerking met SVO vakopleiding food een poelierstraining ontwikkeld. Deze training is bedoel...
De Poeliersbond heeft in samenwerking me...
In 2014 richtte Koninklijke Nederlandse Slagers de VZS op om vragen en belangen van deze ondernemers te horen en vertege...
In 2014 richtte Koninklijke Nederlandse ...
Enige tijd geleden werd ik benaderd door collega Robert Nagtegaal, adviseur van de Keurslagers, Hij vroeg me of ik de vo...
Enige tijd geleden werd ik benaderd door...
1788 Beef, onderdeel van de gerenommeerde Jan Zandbergen Groep, introduceert met trots een nieuwe culinaire sensatie: ee...
1788 Beef, onderdeel van de gerenommeerd...
Na de laatste editie van de VAS-beurs dit jaar, verdwijnt de enig overgebleven regionale slagersbeurs. Daarom heeft het ...
Na de laatste editie van de VAS-beurs di...
De zomervakantie is voor veel mensen weer voorbij; Nederland gaat weer aan de slag. Nu we terug zijn van vakantie, betek...
De zomervakantie is voor veel mensen wee...
Vanuit de Vereniging Worstmakende Ambachelijke Slagers (VWAS) wordt er een aantal keer per jaar een inspirerende avond g...
Vanuit de Vereniging Worstmakende Ambach...