Over Versinspiratie

Welkom bij Versinspiratie. Dé website boordevol informatie over vers voedsel. Van vlees en vleeswaren tot groente en fruit, vis, brood en delicatessen. Van het ouderwets ambachtelijke tot de modernste innovaties. We werken daarbij branche overschrijdend in de volle breedte. Mede door interessante bedrijfsreportages. Op deze manier kunnen we als vakmensen veel van elkaar leren. Ons uitgangspunt is de bezoeker zo breed mogelijk te informeren over alle aspecten van food. Dat loopt van pure ambachtsinformatie tot trends, marktcijfers, wetgeving en ondernemerschap. Daarnaast bieden we een uitgebreid scala van vak- en consumentenrecepten. Van een ouderwets lekkere hausmacher tot een keur aan gerechten op basis van Oma’s recepten.

Wij bieden succesvolle ondernemers als slagers, vis-, delicatessen-, agf-specialisten en bakkers een podium. Zo leren we van elkaar. Op die manier dragen wij als uitgever ons steentje bij om de versspecialist de weg naar een gezondere toekomst aan te dragen en niet uit het straatbeeld te laten verdwijnen 

Opvallend is dat we steeds meer consumenten en horecamedewerkers zien die onze site bezoeken. Ook voor hen is er volop informatie waar ze van kunnen profiteren. 

Heb je zelf tips en ideeën meld je dan via de contactpagina.


Terug naar boven