De Nederlandse ambachtsector staat weer in de schijnwerpers door de jaarlijkse Paasbroodkeuring. Dit evenement, waarbij ...
De Nederlandse ambachtsector staat weer ...
De Nederlandse bakkerijsector toont aanzienlijke vooruitgang in het terugdringen van voedselverspilling. Onlangs heeft d...
De Nederlandse bakkerijsector toont aanz...
In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende cho...
In de aanloop naar Pasen introduceert Pa...
Recent onderzoek door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) toont aan dat meer dan de helft van de onderzoch...
Recent onderzoek door de Nederlandse Voe...
Meesterbakkers Reindert Hameeteman en Mark Plaating hebben vandaag in Eindhoven de meest duurzame bakkerijschool van Ned...
Meesterbakkers Reindert Hameeteman en Ma...
Volkorenbrood vaak niet gezien als de lekkerste keuze wat brood betreft, maar recent onderzoek van het Nederlands Bakker...
Volkorenbrood vaak niet gezien als de le...
Trends in voedselontwikkeling, die voortkomen uit consumentenbehoeften, economische verschuivingen en maatschappelijke v...
Trends in voedselontwikkeling, die voort...
Het Nederlands Bakkerij Centrumgaat de volgende fase in met een onderzoek om een nieuw soort bakkerszout te ontwikkelen....
Het Nederlands Bakkerij Centrumgaat de v...