De Nederlandse consumptie van brood zat in 2022 weer in de lift, maar is nog niet op het niveau van voor de coronacrisis...
De Nederlandse consumptie van brood zat ...
Na drie jaar wachten is de tiende editie van Bakkersvak & IJs-Vak succesvol verlopen, zo laat beursorganisator Easyf...
Na drie jaar wachten is de tiende editie...
Onderzoekers en koks van de universiteit van Reading willen Britse consumenten en voedselproducenten ertoe aanzetten ove...
Onderzoekers en koks van de universiteit...
Jaarlijks wordt zo’n 150.000 ton brood door de verkooppunten retour gestuurd naar de producent. Daarvan is eenderde gesc...
Jaarlijks wordt zo’n 150.000 ton brood d...
De zorgen om de stijgende kosten, met name de gasprijzen, lopen hoog op. Bakkersbedrijven met energiekosten die tien kee...
De zorgen om de stijgende kosten, met na...
NBC heeft een whitepaper opgesteld over de voordelen van volkoren. Er wordt ingegaan op de maalmethoden, wetgeving, voed...
NBC heeft een whitepaper opgesteld over ...
Oogsten, bakken, verpakken en vervoeren: er zit veel energie in ons brood. Toch worden er in Nederland dagelijks nog 700...
Oogsten, bakken, verpakken en vervoeren:...
Bakkers zijn actief bezig met de verduurzaming in de bakkerij. Dit is een van de uitslagen van de flitspeiling van de NB...
Bakkers zijn actief bezig met de verduur...