Van Rooi Meat, bekend om haar veelzijdige vleesassortiment, heeft met de overname van Tomassen Vlees haar activiteiten i...
Van Rooi Meat, bekend om haar veelzijdig...
Na de alom bekende runderrassen die we houden voor de melk (95%) houden we ook een aantal beesten die we slachten voor e...
Na de alom bekende runderrassen die we h...
Wagyuvlees of Kobebeef is het vlees afkomstig van Japanse Wagyu-runderen. Het wordt door de meeste echte vleeskenners ge...
Wagyuvlees of Kobebeef is het vlees afko...
De tijd dat in Nederland alleen de roodbonte en zwartbonte koeien aanwezig waren is al lang voorbij. Momenteel...
De tijd dat in Nederland alleen de roodb...
Het Nederlandse rundvee wordt voor ongeveer 60% gebruikt voor de productie van melk. Deze koeien worden gemiddeld ongeve...
Het Nederlandse rundvee wordt voor ongev...
Rundvlees kun je grofweg verdelen in 'bak-' en 'stoof-, soep- en gehaktvlees'. Bakvlees komt hoofdzakelijk van de achter...
Rundvlees kun je grofweg verdelen in 'ba...