Met de Subsidieregeling praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om BBL-l...
Met de Subsidieregeling praktijkleren st...
Het aantal vleesaanbiedingen is voor het eerst sinds 2015 gedaald. Dat blijkt uit de foldermonitor van Wakker Dier. Waar...
Het aantal vleesaanbiedingen is voor het...
Er bestaat een verband tussen de blootstelling aan nitraat en nitriet, onder meer door het eten van bewerkt vlees, en he...
Er bestaat een verband tussen de blootst...
Consumenten hanteren niet altijd een optimale keukenhygiëne die noodzakelijk is bij het bewaren, bereiden en consumeren ...
Consumenten hanteren niet altijd een opt...
Vlees blijft in België veruit de belangrijkste eiwitbron. De absolute meerderheid van de Belgen (96%) eet vlees. Een zee...
Vlees blijft in België veruit de belangr...
Saté van de barbecue is heerlijk, en je kunt het makkelijk zelf maken. Kies bijvoorbeeld voor dit recept voor sticky spe...
Saté van de barbecue is heerlijk, en je ...
Het ambacht van zelfslachtende slager is opgenomen in het Netwerk van Immaterieel Erfgoed. Het Kenniscentrum Imm...
Het ambacht van zelfslachtende slager is...
Een zeer goed resultaat. Zo noemt FNV-bestuurder John Klijn (Voedingsindustrie) de afspraken die hij op valreep heeft we...
Een zeer goed resultaat. Zo noemt FNV-be...