Uit de meest recente Vion Consumer Monitor van 2023 blijkt dat het imago van vlees weer in opkomst is, vooral onder jong...
Uit de meest recente Vion Consumer Monit...
Het percentage Nederlanders dat bewust minstens een paar dagen per week geen vlees of vis eet, is gedaald van 40% in 202...
Het percentage Nederlanders dat bewust m...
De varkensvleesproductie in de Europese Unie (EU) zag in de eerste drie maanden van 2023 een daling van 7,7 procent. Dez...
De varkensvleesproductie in de Europese ...
De Europese productie van pluimveevlees toont een sneller herstel dan eerder verwacht door EU-marktanalisten. Dit voorja...
De Europese productie van pluimveevlees ...
Flevo Campus en Low Food presenteerde onlangs de resultaten van het project Low Food Lab Chicken ‘Oranjehoen’. In dit pr...
Flevo Campus en Low Food presenteerde on...
KNS introduceert Plant4Texture, een innovatief hybride product waarmee slagers hoogwaardige ambachtelijke producten kunn...
KNS introduceert Plant4Texture, een inno...
In de eerste helft van 2022 zijn er door de NVWA 5.700 tekortkomingen vastgesteld in 39 Nederlandse roodvlees- en pluimv...
In de eerste helft van 2022 zijn er door...
Supermarkten hebben in 2022 zeven procent minder vlees verkocht dan het jaar ervoor, dat blijkt uit een analyse van Wakk...
Supermarkten hebben in 2022 zeven procen...