Op de website ontdek je alles van de wereld van de bakkerij. Er zijn twee verschillende mogelijkheden binnen het bakkers...
Op de website ontdek je alles van de wer...
* Hoeveel brood eten we per jaar per persoon Gemiddeld eten we per jaar ongeveer 49 kilo brood per persoon. Volkorenbr...
* Hoeveel brood eten we per jaar per per...
Het maken van en goed kerst- of paasstol is niet eenvoudig. Er kan nogal eens wat fout gaan. Versinspiratie biedt je op ...
Het maken van en goed kerst- of paasstol...
Showstukken als bijvoorbeeld een broodmand, een broodhoorn of een ander decoratiestuk maak je met een soepel decora...
Showstukken als bijvoorbeeld een br...
Desem ontstaat tijdens het gisten van water en meel. Het product staat ook bekend als zuurdesem, Sauerteig, sourdough en...
Desem ontstaat tijdens het gisten van wa...
Er zijn talloze afwijkingen mogelijk tijdens de bereiding van brood. Vakleraar Wil Doomen gaat op deze pagina in op de v...
Er zijn talloze afwijkingen mogelijk tij...
De bakkerijsector schenkt meer en meer aandacht aan glutenvrije producten die blijkbaar meer en meer door de consument g...
De bakkerijsector schenkt meer en meer a...
Gefrituurde producten zoals Berlijnse bollen, donuts en appelbeignets zitten terug in de lift. Er is een tijd geweest da...
Gefrituurde producten zoals Berlijnse bo...