Kennisbank volop informatie over vers voedsel
Versinspiratie.nl is oorspronkelijk opgezet voor de ambachtelijke versspecialist, maar inmiddels ook zeer interessant voor consument en horeca. We vertellen over de herkomst van vlees & vleeswaren, vis & schaaldieren, groente & fruit, brood & banket, kaas & delicatesssen. We delen ondernemersverhalen en het laatste nieuws. Er is ook een sectie wereldkeuken met informatie over de hele wereld. En niet te vergeten meer dan 2.000 recepten en vakrecepturen.
We richten ons op ondernemers en managers van ambachtelijke versspeciaalzaken in vlees en wild, kip/gevogelte, vis, agf en brood, kaas, convenience en delicatessen. En secundair op het management van toeleveranciers van de primaire doelgroep, en foodinkopers in retailorganisaties, versgroothandels, horeca en grootverbruik.
Maar ook de consument weet ons portal goed te vinden, waardoor we ook de eindgebruiker in het spel kunnen betrekken.
Met een online bereik van 35.150 unieke bezoekers per maand, en een nieuwsbrief met 3.950 abonnees is Versinspiratie een medium dat niet mag ontbreken in uw marketingcampagne.