21-oktober-2019 |
Pooyé vis: 'Probeer eens wat anders!'

Pooyé vis: 'Probeer eens wat anders!'

Pooyé vis aan de Markt in Oosterhout richt zich met een uitgebreid assortiment op een brede doelgroep; naast traditionele producten en verse vissoorten is er ruim assortiment voor jong en oud: van kant-en-klaar maaltijden, gebakken vis en broodjes, tot sushi en pokebowls. Om mee te nemen, of direct op te eten. 
 
“Oosterhout ligt dicht tegen de Belgische grens. Hier wordt gemiddeld meer geld uitgegeven aan goed eten dan elders in het land”, zegt Sandra. “Dat zie je ook aan de winkels om ons heen, waaronder een mooie delicatessezaak, kwaliteitsslager en  kaaswinkel. Er is een goed versaanbod in de binnenstad. Het is hier altijd druk. Toch kennen we onze klanten, we weten wat ze willen. Daardoor kunnen we ze gericht adviseren; ook om eens wat ánders te proberen!”

Sandra houdt van vernieuwing, ook in smaken. “De samenwerking met Epos is groeiende. Ze hebben een rijk assortiment en we helpen elkaar graag in de ontwikkeling naar nieuwe producten. Een goed voorbeeld is de  truffelmarinade, hiermee maken we bij onze klanten de blits; dat proeven ze nergens anders.” Het vis-assortiment van Epos is breed en de prijs-kwaliteitverhouding goed, vindt de onderneemster. “Maar wat ons vooral aanspreekt, is dat Epos méér doet dan proefmonstertjes weggeven. Onze rayonmanager Pascalle Veerman heeft altijd leuke recepten en helpt ons actief de kruiden en marinades te gebruiken. Ze komt steeds met nieuwe ideeën en recepten, die gelukkig laagdrempelig zijn en makkelijk te maken.”

“In de zomer zit het terras van Pooyé Vis aan de Markt met 36 zitplaatsen vaak helemaal vol. Binnen zijn er 24 zitplaatsen. Dat mogen er in de toekomst wel meer worden, zonder de winkel uit het oog te verliezen. Winkelen en directe consumptie zullen in elkaar overlopen met mogelijkheden voor zelfbediening. Klanten kiezen steeds meer voor gemak.” 
 
Ook in deze rubriek met uw EPOS-recept?
Schrijf u in!
www.epos-specerijen.nl

Beeld: Vlnr: Camiel Pooyé, Pascal Veerman en Sandra Pooyé
© Peter Roek

Gegrilde zeebaars met paddenstoelen-truffel tagliatelle

Ingrediënten

Tagliatelle, Epos Maaltijdsaus Champignon (08958), Epos Bistro Kruidenolie Truffel (07235), champignons, paddenstoelenmix, Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037), zeebaars- of kabeljauwfilet en cherrytomaten.

Focaccia Deense Sandwichsaus

Ingrediënten

Focaccia, Epos Deense Sandwichsaus (08035), tonijn uit blik, surimi sticks, zongedroogde tomaat, rode ui, groene paprika en Epos Super Twister (01493).

De ondernemer en EPOS: een idee van twee

Menig collega ging u voor in de EPOS-rubriek ‘een idee van twee’. Versspecialisten delen op deze pagina’s met de lezers van Vers-inspiratie hun favoriete recepten, vertellen over hun bedrijf, waar ze trots op zijn en waar ze hun inspiratie vandaan halen. Heeft u ook een leuk recept met Epos-producten en krijgt u daar enthousiaste reacties op van uw klanten? Meld u dan aan: misschien wordt ook u gekozen voor één van de uitgaves.

www.epos-specerijen.nl 

Terug naar boven