Gegrilde zeebaars met paddenstoelen-truffel tagliatelle

Ingrediënten

  • 1000 gram tagliatelle
  • 1000 gram Epos Maaltijdsaus Champignon (08958)
  • 300 gram Epos Bistro Kruidenolie Truffel (07235)
  • 1000 gram champignons
  • 500 gram paddenstoelenmix
  • 100 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037)
  • 10 tot 12 zeebaars- of kabeljauwfilets
  • 30 cherrytomaten
  •   peterselie
  • 1000 gram tagliatelle,
  • 1000 gram Epos Maaltijdsaus Champignon (08958),
  • 300 gram Epos Bistro Kruidenolie Truffel (07235),
  • 1000 gram champignons,
  • 500 gram paddenstoelenmix,
  • 100 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037),
  • 10 tot 12 zeebaars- of kabeljauwfilets,
  • 30 cherrytomaten,
  •   peterselie

Bereiding

  • Kook de tagliatelle beetgaar en laat dit goed afkoelen. Meng de Maaltijdsaus Champignon met de Bistro Kruidenolie Truffel door elkaar en voeg dit bij de tagliatelle. Marineer de zeebaarsfilets met de Bistro Kruidenolie Black Pepper en grill deze circa 3 minuten op 245 graden in de steamer of in een grillpan. Dit geldt ook voor de champignons, paddenstoelenmix en cherrytomaten. Meng de champignons door de tagliatelle en snijd gelijk wat peterselie fijn voor erdoor. Gebruik de paddenstoelenmix en cherrytomaten om te decoreren.

Terug naar boven