Hak alle kruiden en de knoflook fijn en vermeng ze met de vers gemalen zwarte peper en het zout. Laat het mengsel een uurtje doortrekken en wrijf er daarna de racks mee in. Zet de racks, afgedekt, in de koelkast en laat ze daar een paar uur staan. Een half uurtje voor je de racks gaat bereiden moeten ze uit de koelkast zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen.
In tussentijd stook je de barbecue op. Beleg deze maar voor de helft met kolen zodat je een hete en een lauwe zone krijgt. Als de kolen grijs zijn leg je de racks boven de hete kant om ze rondom bruin te grillen. Doe dat aan iedere kant pakweg 4 minuutjes. Verplaats daarna het rack met de vleeszijde naar beneden naar de lauwe kant van de barbecue en smeer de binnenkant in met honing. Sluit het deksel van de barbecue of pak het vlees in in aluminiumfolie. Keer na 5 minuten het vlees om en besmeer ook de andere kant met de honing. Sluit de folie of het deksel opnieuw en laat het vlees nog een minuut of 5 liggen. Haal het vlees van de barbecue en laat het nog een minuut of 5 tot rust komen. In de folie en naast het vuur. Heerlijk met een verse salade.
Rode Rioja , Châteauneuf du Pape, Grenache, Merlot of een lekker biertje