Meng in een grote kom het gehakt met de lamsvleeskruiden. Maak een beschuit fijn en strooi dat over het gehakt. Voeg een licht geklutst ei toe. Meng alles goed door elkaar. Meng niet te lang want daar wordt het gehakt stugger van en dat is jammer. Een rulle gebakken burger is het lekkerst. Verdeel het gehakt in de benodigde porties en maak er platte burgers van. Zorg dat de burgers even dik zijn. Dat bakt het mooist. Steek de barbecue aan of verhit olie in een koekenpan en bak de burgers om en om mooi bruin. Reken, afhankelijk van de dikte, een minuut of 5 tot 6. Pas op dat ze niet verbranden. Laat ze na het bakken heel even bijkomen en leg ze op een vers bolletje dat is bedekt met een blad verse sla, rucola, komkommer en wat verse rode uiringen. Leg de burger er op en bestrooi de bovenkant met wat verkruimelde feta. Serveren met een pittige knoflooksaus. Je kunt de burger natuurlijk ook serveren met frieten en een lekker salade.
Witte of rode wijn of een glas bier