Cajun spareribs

Ingrediënten

  • 2 kg spareribs van de geit 
  • 3 dl chilisaus r 
  • 5 dl zoete sojasaus
  • 5 dl water 
  • 2 dl olie 
  • 4 eetlepels uienpoeder
  • 1 eetlepel gemberpoeder 
  • 4 eetlepels cajun kruiden
  • 1 eetlepel witte peper 
  • 10 teentjes knoflook fijngeperst
  • 8 druppels Louisiana Hot Sauce of cayennepepersaus
  • 1 eetlepel paprikapoeder mild 
  • 2 kg spareribs van de geit ,
  • 3 dl chilisaus r ,
  • 5 dl zoete sojasaus,
  • 5 dl water ,
  • 2 dl olie ,
  • 4 eetlepels uienpoeder,
  • 1 eetlepel gemberpoeder ,
  • 4 eetlepels cajun kruiden,
  • 1 eetlepel witte peper ,
  • 10 teentjes knoflook fijngeperst,
  • 8 druppels Louisiana Hot Sauce of cayennepepersaus,
  • 1 eetlepel paprikapoeder mild 

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten goed door elkaar en leg de in repen gesneden spareribs er in. Laat ze minstens 12 uur marineren in de koelkast. Haal de spareribs daarna uit de marinade (bewaar de marinade) dep ze droog en leg ze in een ovenschaal. Zet de oven op 200°C en bak de spareribs bruin. Voeg dan de marinade toe en gaar de spareribs verder op een temperatuur van 150°C. De spareribs zijn gaar wanneer het vlees bijna van het botje valt. 

  • Fleurie, Brouilly, Sauvignon blanc.

Terug naar boven