19-februari-2019 | Door: Kiki Stender
Sandwiches

Sandwiches

De sandwich is voor iedereen iets anders: een ontbijt, tussendoortje of lunch, een maaltijd op zich, een snack voor de lekkere trek ’s avonds, of onderdeel van een chique high tea. In het kader van blurring is er voor de versspecialist veel inspiratie uit dit kookboek te halen. Sandwiches kunnen zowel hartig als zoet zijn, en bijna alle ingrediënten zijn geschikt om een sandwich mee te maken – van een bos wortels tot grote stukken vlees. Ga er eens voor zitten en laat je inspireren door de veelzijdigheid van de sandwich!

ISBN 978 90 483 1734 9

www.veltman-uitgevers.nl

Beeld: ©Faith Mason

Kip parmigiana

Ingrediënten

Kipfilets, bloem, eieren, panko (Japans paneermeel), oregano, geraspte Parmezaan, plantaardige olie, ciabatta’s en mozzarella
 

Remoulade & gepaneerde garnalen

Ingrediënten

Bloem, fijne polenta, ei, plantaardige olie, rauwe grote garnalen, zachte puntjes of baguettes, ijsbergsla, rijpe tomaten en partjes citroen

Geroosterde knoflookaioli met bloemkool

Ingrediënten

Bloemkool, knoflook, rode uien, mayonaise, citroen, witte bollen, rucola en gebakken uitjes.

Terug naar boven