Verse worst is in Nederland vooral bekend in de varianten fijne worst, grove worst en als saucijs. Uitgaande van deze dr...
Verse worst is in Nederland vooral beken...
In de vijftiger jaren van de vorige eeuw zag de allereerste slavink het levenslicht. Bij toeval. Na het paasdiner bleef ...
In de vijftiger jaren van de vorige eeuw...
De naam van de Cordon Bleu is tweeledig. De korst staat bekend als 'le Cordon' en de vulling van sappige ham en kaas sta...
De naam van de Cordon Bleu is tweeledig....
Er zijn schnitzels en er zijn schnitzels. Dat klinkt wat overdreven, maar niets is minder waar. De kwaliteit is namelijk...
Er zijn schnitzels en er zijn schnitzels...
Bij een moderne slager ligt de toonbank vaak vol met allerlei specialiteiten. Van eenvoudige snel te bereiden producten ...
Bij een moderne slager ligt de toonbank ...
Gehakt was vroeger een manier om vleesstukjes en restjes gemakkelijk en snel te kunnen verwerken. Het was eigenlijk een ...
Gehakt was vroeger een manier om vleesst...
Volgens zeggen is de hamburger afkomstig van de Kozakken die tijdens hun lange tochten door Europa rundvlees onder hun z...
Volgens zeggen is de hamburger afkomstig...