Italiaanse kipschnitzel

Ingrediënten

  • 500 g kipschnitzels 
  • 3 eetlepels bloem 
  • 2 eieren 
  • 6 eetlepels paneermeel 
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 350 g spaghetti
  • 1 pot pastasausblikje sperziebonen
  • blikje sperziebonen
  • 500 g kipschnitzels ,
  • 3 eetlepels bloem ,
  • 2 eieren ,
  • 6 eetlepels paneermeel ,
  • 4 eetlepels olijfolie,
  • 350 g spaghetti,
  • 1 pot pastasausblikje sperziebonen,
  • blikje sperziebonen

Bereiding

  • Dep de kipfilets droog met keukenpapier. Strooi de bloem op een bord. Klop in een diep bord de eieren samen met 3 eetlepels water los en roer het paneermeel erdoor. Voeg aan dit beslag peper en zout toe. Haal de kipschnitzels door de bloem en het beslag en bak ze op matig vuur in 10-12 minuten goudbruin en gaar. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en verwarm de pastasaus volgens de gebruiksaanwijzing. Warm ook de sperziebonen op. Giet de bonen af en schep ze samen met de pastasaus door de spaghetti. Serveer de kipfilets erbij. 

  • Italiaanse wijn naar keuze

Terug naar boven