Kip Vlinder

Ingrediënten

  • 6 stuks kipfilet
  • 3 stuks lente ui
  • 12 plakken rookspek
  • 150 gram Bistro Kruidenolie Mumbai (07225K)
  • 6 stuks prikkers
  • 6 stuks kipfilet,
  • 3 stuks lente ui,
  • 12 plakken rookspek,
  • 150 gram Bistro Kruidenolie Mumbai (07225K),
  • 6 stuks prikkers

Bereiding

  • Maak de kipfilet schoon, verwijder het haasje (deze heb je niet nodig) en snijd hem open als een boekje. Leg 2 plakken rookspek half over elkaar in de lengte. Leg de kipfilet hierop en smeer hem in met de Bistro Kruidenolie Mumbai. Leg daarop nog 2 stukjes lente-ui. Rol dit geheel samen op en zet de onderkant vast met een prikker. Smeer de buitenkant ook in met de Bistro Kruidenolie Mumbai.

  • Bak de Kip Vlinder in de koekenpan aan beide kanten gedurende 6 minuten per kant gaar.

Terug naar boven