Geitenwraps

Ingrediënten

  • 300 g geitengehakt 
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 fijn gesnipperde ui
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 8 wraps (uit het pak) 
  • 1 krop ijsbergsla, in reepjes 
  • 250 ml knoflooksaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 300 g geitengehakt ,
  • 1 blikje tomatenpuree,
  • 1 fijn gesnipperde ui,
  • 1 theelepel paprikapoeder,
  • 8 wraps (uit het pak) ,
  • 1 krop ijsbergsla, in reepjes ,
  • 250 ml knoflooksaus,
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 225 °C. Verhit in een koekenpan de olie en fruit daarin de gesnipperde ui. Voeg daarna het het gehakt toe en bak het onder voortdurend omscheppen lekker rul. Temper het vuur, schep de tomatenpuree erdoor en breng het gehaktmengsel op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Beleg de tortilla's, niet al te dik met het gerulde gehakt en bak ze op de bakplaat even een minuut of 2 aan. Strooi over het gehakt de verse in reepjes gesneden ijsbergsla, rol de wraps op en serveer ze meteen. Serveer er hot ketchup of knoflooksaus bij. Een snelle voortreffelijk lunch. 

  • Frisse rosé of een biertje

Terug naar boven