02-mei-2019 | Door: Saskia Stender
BoerenBBQ Degens

BoerenBBQ Degens

Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe manieren om klanten te verrassen of ideeën uit te wisselen met collegae branchegenoten biedt Degens op 14 mei de lekkerste innovaties op de BoerenBBQ! 

Degens, leverancier van kruiden, specerijen, marinades en sauzen voor de ambachtelijke sector, nodigt al haar relaties uit voor een inspirerende BBQ. Degens wil de vers specialist & vers producent actief ondersteunen. De BoerenBBQ is de ontmoetingsplaats waar elke slager, visboer, groenteman, traiteur of producent terecht kan voor inspiratie, culinaire en commerciële tips, en praktische informatie over het vernieuwde Degens-assortiment.

Dit jaar hebben wij als speciale gast TV kok René Pluijm die tijdens een sessie om 16:00 uur en 19:00 uur een bevlogen presentatie zal geven met zijn kijk & visie op ons hedendaagse eetgedrag en welke gevolgen dat heeft voor de ambachtelijke sector van morgen!

Een walhalla aan producten, zien & proeven, met de nadruk salades, clear-label en vegetarisch!

Op verschillende BBQ’s is het Dutch BBQ team (Europees kampioen in 2012 en Nederlands kampioen in 2016) actief om relaties te verwennen met herkenbare huisspecialiteit(en) van de aanwezige vers specialisten. Tevens zijn de Nijlpaardjes (Nederlands kampioen straatartiest 2018) aanwezig voor een gezellige ambiance.

Locatie en aanmelding:

  • Boerengoed Enspijk, Hoevenseweg 5, 4157 JB Enspijk.
  • Aanmelden voor de Degens BoerenBBQ s.v.p. vóór 13 mei 2019.
  • Stuur een mail met je (bedrijfs)naam, aantal deelnemers en adres gegevens naar: [email protected]

www.degens.eu

Terug naar boven