De Poeliersbond heeft in samenwerking met SVO vakopleiding food een poelierstraining ontwikkeld. Deze training is bedoel...
De Poeliersbond heeft in samenwerking me...
De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel, die inzet op een duurzamere balans tussen dierlijke en plantaardige product...
De Nationale Week Zonder Vlees & Zui...
De dynamiek van de wereldwijde rundvleesmarkt ondergaat een opvallende verandering in 2024, met directe gevolgen voor de...
De dynamiek van de wereldwijde rundvlees...
Na een spannende competitie en uitdagende proeverij, zijn wij verheugd om de 10 finalisten van dit jaar bekend te maken....
Na een spannende competitie en uitdagend...
Tijdens de prijsuitreiking van de vakwedstrijd op 5 maart zijn maar liefst 12 kampioenen benoemd in verschillende catego...
Tijdens de prijsuitreiking van de vakwed...
Op 3 maart zijn tijdens een groot diner-dansant de prijzen uitgereikt voor de jaarlijkse slagersvakwedstrijd van de Conf...
Op 3 maart zijn tijdens een groot diner-...
In 2014 richtte Koninklijke Nederlandse Slagers de VZS op om vragen en belangen van deze ondernemers te horen en vertege...
In 2014 richtte Koninklijke Nederlandse ...
Slagers kunnen zich opmaken voor een jaarlijkse vakbeurs, dankzij een samenwerking tussen Stichting Slavakto en Stichtin...
Slagers kunnen zich opmaken voor een jaa...