13-september-2023 |
Data Slavakto 2024 bekend

Data Slavakto 2024 bekend

Na de laatste editie van de VAS-beurs dit jaar, verdwijnt de enig overgebleven regionale slagersbeurs. Daarom heeft het bestuur de frequentie van de Slavakto beurs aangepast. Dat betekent dat volgend jaar op maandag 14 en dinsdag 15 oktober 2024 weer een Slavakto plaatsvindt. Zo wordt de frequentie aangepast naar eens in de twee jaar.

Net als vorig jaar vindt het evenement plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het bestuur streeft, net als iedere editie, ernaar om een aantrekkelijk programma aan activiteiten, workshops en seminars aan te bieden. Heb je als exposant of bezoekende slager suggesties of ideeën? Deel deze dan met de organisatie van Slavakto, via [email protected].

 Meer over Slavakto

Slavakto is een toonaangevend evenement voor de Nederlandse slagersbranche, dat slagers, vleesverwerkers, leveranciers en professionals uit de sector samenbrengt om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties te presenteren en te verkennen. Slavakto wordt nu om de twee jaar georganiseerd en biedt een platform voor netwerken en inspiratie voor deelnemers in de slagersbranche.Terug naar boven