31-oktober-2023 |
1788 Beef introduceert nieuwe Wagyu-Lijn

1788 Beef introduceert nieuwe Wagyu-Lijn

1788 Beef, onderdeel van de gerenommeerde Jan Zandbergen Groep, introduceert met trots een nieuwe culinaire sensatie: een exclusief assortiment Australisch graangevoerd Wagyu-rundvlees. Deze lijn belooft een revolutie in de smaakervaring voor zowel de slager, de horeca-ondernemer als de bewuste consument.

Bekend om hun kwalitatieve Black Angus, breidt 1788 Beef nu hun portfolio uit met dit Wagyu-rundvlees, dat zich onderscheidt door een ongeëvenaarde marmering, malsheid en een rijke, diepe smaak. Deze eigenschappen maken het vlees niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor de smaakpapillen.

De exclusiviteit van dit product ligt in het unieke voedingsproces. De Wagyu-runderen genieten van een dieet rijk aan natuurlijke supplementen zoals graan, gras en maïs, voor meer dan 300 dagen. Dit zorgvuldig samengestelde dieet verrijkt niet alleen de smaak, maar verbetert ook de voedingswaarden van het vlees, wat resulteert in een AUSMEAT-marmeringsscore van minstens 6-7.

Wat maakt deze nieuwe lijn nog aantrekkelijker? Met meer dan 20 verschillende sub-primaire delen, biedt het assortiment een brede keuze voor chefs om creatief te zijn in hun menu-ontwerp. Daarbij garandeert het 'wet-aged' proces, waarbij het vlees minstens twee maanden rijpt, een optimale malsheid en smaak op het moment van serveren.

Voor de consument biedt dit Wagyu-rundvlees een ongeëvenaarde eetervaring. Het 'melt-in-your-mouth' gevoel is een direct resultaat van de hoogwaardige marmering en de zorgvuldige rijping. Bovendien is het vlees vrij van hormonale groeipromotoren en Halal gecertificeerd, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek.

1788 Beef bevestigt met deze nieuwe lijn zijn reputatie als leverancier van topkwaliteit vlees. Beschikbaar voor groothandel in Europa, is dit Wagyu-assortiment een niet te missen kans voor slagers en horecaondernemers die hun gasten een uitzonderlijke culinaire ervaring willen bieden.

Dit innovatieve product is het resultaat van jarenlange ervaring, kennis en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten van Jan Zandbergen Group. Met hun focus op maatwerk en innovatieve oplossingen blijven zij de markt voor vlees en plantaardige vleesvervangers verrijken.

Ontdek meer over dit unieke Wagyu-assortiment en hoe het uw culinaire aanbod kan transformeren op 1788beef.com. Met 1788 Beef kiest u voor kwaliteit, smaak en een onvergetelijke eetervaring.


Terug naar boven