Marsepeinen Tulpjes
Ingrediënten
-
500 gram room
-
50 gram boter
-
50 gram glucosestroop
-
200 gram pure chocolade
-
700 gram melk chocolade
-
60 gram esprit: Zo mogelijk kunt u de smaak kiezen in combinatie met de smaak van de marsepeinen tulpjes.
-
Witte Amaretto
-
RoodKirsch
-
RozeRum
-
GeelBanaan
-
PaarsMarasquin
-
Chocoladestrooisel
-
Twee Ouwelblaadjes
-
Marsepein
-
500 gram room,
-
50 gram boter,
-
50 gram glucosestroop,
-
200 gram pure chocolade,
-
700 gram melk chocolade,
-
60 gram esprit: Zo mogelijk kunt u de smaak kiezen in combinatie met de smaak van de marsepeinen tulpjes.,
-
Witte Amaretto,
-
RoodKirsch,
-
RozeRum,
-
GeelBanaan,
-
PaarsMarasquin,
-
Chocoladestrooisel,
-
Twee Ouwelblaadjes,
-
Marsepein
Bereiding
-
Wat is nou Hollandser dan chocoladebonbons met marsepeinen Tulpen? We gaan uit van snobinettes waarin we een ganache aanbrengen.
-
Room, boter en glucosestroop laten koken. Chocolade er doorroeren.
-
Als de Ganache enigszins is afgekoeld de esprit toevoegen.
-
In snobinettes de ganache spuiten en later chocoladestrooisel aanbrengen.
-
Tulpjes vormen van bolletjes marsepein, eerste een kegeltje vormen en tweemaal inknippen.
-
De tulpjes iets uitknijpen en de gevormde puntjes iets naar buiten toe buigen
-
De gevormde marsepeinen tulpjes vastzetten in de snobinettes en tenslotte vervomaken twee ouwelblaadjes het geheel.Leuk voor Pasen.
-
Bekijk ook andere recepten