Bosbiscuit

Ingrediënten

  • Voor 10 stuks
  • 350 gram Bianca
  • 350 gram water
  • 1.400 gram Perla Amandelpan
  • 210 gram eiwit
  • 210 gram bloem
  • 400 gram Rolbeslag met Sachermix N
  • 500 gram karamel
  • 300 gram Zeesan Forest Fruit
  • 375 gram water
  • 1.500 gram slagroom
  • 1.200 gram rood fruit
  • 150 gram Paletta Spray Neutraal
  • Voor 10 stuks,
  • 350 gram Bianca,
  • 350 gram water,
  • 1.400 gram Perla Amandelpan,
  • 210 gram eiwit,
  • 210 gram bloem,
  • 400 gram Rolbeslag met Sachermix N,
  • 500 gram karamel,
  • 300 gram Zeesan Forest Fruit,
  • 375 gram water,
  • 1.500 gram slagroom,
  • 1.200 gram rood fruit,
  • 150 gram Paletta Spray Neutraal

Bereiding

  • Klop Bianca en het water op tot er een standig schuim ontstaat. Meng vervolgens de Perla Amandelpan met het eiwit, voeg hierna de bloem toe en spatel dit geheel door het schuim. Pak een bakvel en spuit hierop rechte banen met biscuit tegen elkaar.

  • Inschietoven; 170°C Rotatieoven; 150°C Baktijd 25 minuten

  • Pak ringen met een doorsnee van 17 cm en een hoogte van 5 cm en belkeed deze met het biscuit. Steek uit het resterende biscuit 20 plakken van 15 cm doorsnede. Leg 1 plak op de bodem van de beklede ringen.

  • Steek vervolgens 10 plakken van 15 cm doorsnede uit het Rolbeslag met Sachermix N.

  • Meng de Zeesan Forest Fruit met het water tot er een gladde massa is ontstaan. Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt grotendeels door het mengsel van de Zeesan Forest Fruit.

  • Verdeel de helft van de bavaroise over de ringen en plaats hierop het plakje rolbeslag dat je nog over hebt. Verdeel hierover de karamel. Verdeel het tweede gedeelte bavaroise over de taarten en sluit af met een plak biscuit. Vries de taarten in.

  • Haal de taarten uit de ringen en verdeel het rood fruit over de taarten. Afgeleren met Palette Spray Neutraal.

Terug naar boven