Brunch Bunnies
Ingrediënten
-
Voor 50 stuks Fonceerdeeg
-
240 gr Hardewenerdeeg met Kanomix*
-
200 gr Arabesque Noir 58
-
72 gr Abrikozenmoes * 7 cm doorsnee en 1.8 mm dik Rolbeslag
-
250 gr rolbeslag met Maestro Moscovisch Recept
-
350 gr Zeesan Banana
-
440 gr water
-
1.500 gr slagroom Afwerking en decoratie
-
360 gr ColdJel Choco
-
150 gr choco decor
-
200 gr Maro 1:2 Vorm
-
Voor 50 stuks Fonceerdeeg,
-
240 gr Hardewenerdeeg met Kanomix*,
-
200 gr Arabesque Noir 58,
-
72 gr Abrikozenmoes * 7 cm doorsnee en 1.8 mm dik Rolbeslag,
-
250 gr rolbeslag met Maestro Moscovisch Recept,
-
350 gr Zeesan Banana,
-
440 gr water,
-
1.500 gr slagroom Afwerking en decoratie,
-
360 gr ColdJel Choco,
-
150 gr choco decor,
-
200 gr Maro 1:2 Vorm
Bereiding
-
Pasen zit er alweer aan te komen; tijd voor lekkere hapjes!
-
Meng de Zeesan Banana met het water tot een gladde massa. Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor. Verdeel de bavaroise over de bombematten van 6cm doorsnede en sluit af met een plakje rolbeslag.
-
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
-
Spuit de gebakken hardewenerplakjes af met Aranesque Noir 58 en verdeel de Abrikozenmoes erover. Verwarm de ColdJel Choco tot tenminste 45°C. Los de bevroren Bombe's uit de Flexipan mat en doorhalen in de ColdJel Choco. Plaats de Bombe's op het hardewenerplakje.
-
Decoreren met het chocolade decor en de Marsepein.
-
Bekijk ook andere recepten