Brunch Bunnies

Ingrediënten

  • Voor 50 stuks Fonceerdeeg
  • 240 gr Hardewenerdeeg met Kanomix*
  • 200 gr Arabesque Noir 58
  • 72 gr Abrikozenmoes  * 7 cm doorsnee en 1.8 mm dik Rolbeslag
  • 250 gr rolbeslag met Maestro Moscovisch Recept
  • 350 gr Zeesan Banana
  • 440 gr water
  • 1.500 gr slagroom Afwerking en decoratie
  • 360 gr ColdJel Choco
  • 150 gr choco decor
  • 200 gr Maro 1:2 Vorm
  • Voor 50 stuks Fonceerdeeg,
  • 240 gr Hardewenerdeeg met Kanomix*,
  • 200 gr Arabesque Noir 58,
  • 72 gr Abrikozenmoes  * 7 cm doorsnee en 1.8 mm dik Rolbeslag,
  • 250 gr rolbeslag met Maestro Moscovisch Recept,
  • 350 gr Zeesan Banana,
  • 440 gr water,
  • 1.500 gr slagroom Afwerking en decoratie,
  • 360 gr ColdJel Choco,
  • 150 gr choco decor,
  • 200 gr Maro 1:2 Vorm

Bereiding

  • Pasen zit er alweer aan te komen; tijd voor lekkere hapjes! 

  • Meng de Zeesan Banana met het water tot een gladde massa.  Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.  Verdeel de bavaroise over de bombematten van 6cm doorsnede en sluit af met een plakje rolbeslag.

  • NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

  • Spuit de gebakken hardewenerplakjes af met Aranesque Noir 58 en verdeel de Abrikozenmoes erover. Verwarm de ColdJel Choco tot tenminste 45°C.  Los de bevroren Bombe's uit de Flexipan mat en doorhalen in de ColdJel Choco. Plaats de Bombe's op het hardewenerplakje.

  • Decoreren met het chocolade decor en de Marsepein.

Terug naar boven