Culinei
Ingrediënten
-
Voor 20 stuks
-
10 gr cacaoboter*
-
600 gr Arabesque Blanc 29** * Kleuren met vetoplosbare kleurstof** Mogelijk met alle Arabesque soorten
-
100 gr Kruimeldeeg met Double Choc Cake
-
100 gr Advocaat 14%
-
160 gr Arabesque Noir 58
-
80 gr slagroom
-
20 gr boter
-
14 gr blanke stroop
-
Voor 20 stuks,
-
10 gr cacaoboter*,
-
600 gr Arabesque Blanc 29** * Kleuren met vetoplosbare kleurstof** Mogelijk met alle Arabesque soorten,
-
100 gr Kruimeldeeg met Double Choc Cake,
-
100 gr Advocaat 14%,
-
160 gr Arabesque Noir 58,
-
80 gr slagroom,
-
20 gr boter,
-
14 gr blanke stroop
Bereiding
-
Spuit gekleurde cacaoboter van 29° in een eivorm van 8 cm.
-
Kook de slagroom samen met de blanke stroop. Vermeng dit met de chocolade en homogeniseer als laatste de boter door de ganache.
-
De Arabesque Blanc 29 tempereren en de vormen mouleren.
-
Verdeel de vullingen over de helft van de eieren en plak hierop de ongevulde helft.
-
Bekijk ook andere recepten