Kangoeroefilet

Ingrediënten

  • 100 gr kangoeroefilet 
  • 150 gr prinsessenboontjes 
  • 100 gr kerstomaatjes 
  • 250 gr aardappel 
  • 100 gr tomatenblokjes 
  • 2 eetlepels botervleeskruidenpeper en zout 
  • vleeskruiden
  • peper en zout 
  • 100 gr kangoeroefilet ,
  • 150 gr prinsessenboontjes ,
  • 100 gr kerstomaatjes ,
  • 250 gr aardappel ,
  • 100 gr tomatenblokjes ,
  • 2 eetlepels botervleeskruidenpeper en zout ,
  • vleeskruiden,
  • peper en zout 

Bereiding

  • Snijd de aardappelen in dikke schijven. Was de prinsessenboontjes en maak ze schoon. Halveer de kerstomaatjes. Kook de prinsessenboontjes 10 minuten in licht gezouten water. Kook de aardappelen maximum 5 minuten in licht gezouten water. Gaar de kerstomaatjes en de prinsessenboontjes even en voeg de tomatenblokjes toe. Kruid met peper en zout. Laat garen op een zacht vuurtje. Kruid de kangoeroefilet met vleeskruiden. Verhit de boter in een pan en bak daarin het vlees. Bak ondertussen de aardappelschijfjes en serveer. Tip: Je kunt voor dit recept ook kalfsfilet gebruiken.

  • Een stevige Australische Merlot of Pinot Noir is een prima wijn bij deze filet.

Terug naar boven