Kook de eieren zoals hierboven beschreven. Laat ananas uitlekken en dep die droog met keukenpapier. Schil de kiwi en snij die in dunne plakjes. Meng het kerriepoeder door de tartaarsaus. Hak de peterselie fijn. Zet de rand van een springvorm omgekeerd op een achthoekig bord. Schep daarin de rundvleessalade met ei en strijk de oppervlakte glad met een krabbertje/sleesje. Schep daarop de tartaarsaus en strijk die ook glad. Snij de plakken ananas in twee delen en leg deze aan de rand van de taart. Leg in elke de gebogen vorm van de halve plakken ananas een kersttomaatje en druk dit aan. Snij de eieren doormidden en zet deze langs de plakken ananas. Leg de plakjes kiwi voor de eieren en bestrooi de tussenliggende ruimte met fijngehakte peterselie (zie de foto). De saladetaart goed laten doorkoelen in de koelcel. Voor de presentatie de springvorm verwijdert. Vermeld de hoofdbestanddelen erbij.