Ceviche van Tonijn met oosterse salade
Ceviche van Tonijn met oosterse salade
Ingrediënten
-
voor de dressing:
-
Sjalot,
-
gemberpoeder
-
cayennepeper
-
serehpoeder
-
limoenzout,
-
basterdsuiker,
-
soja
-
ketjap
-
limoensap
-
Voor de ceviche
-
Sjalot
-
knoflook
-
rode peper
-
gember
-
limoenblaadjes
-
limoensap
-
limoensap
-
rijstazijn
-
kipbouillon
-
olijfolie
-
koriander
-
zout
-
sereh
-
voor de dressing:,
-
Sjalot,,
-
gemberpoeder,
-
cayennepeper,
-
serehpoeder,
-
limoenzout,,
-
basterdsuiker,,
-
soja,
-
ketjap,
-
limoensap,
-
Voor de ceviche,
-
Sjalot,
-
knoflook,
-
rode peper,
-
gember,
-
limoenblaadjes,
-
limoensap,
-
limoensap,
-
rijstazijn,
-
kipbouillon,
-
olijfolie,
-
koriander,
-
zout,
-
sereh
Benodigheden
- Fortuna Tonijn Carpaccio
- Julienne gesneden wortel
- Julienne gesneden witte kool
- Taugé
Bereiding
-
Maak de oosterse salade aan met de ingrediënten zoals hiernaast omschreven.
-
Doe de oosterse salade op een bord en leg hierop het portie Fortuna Tonijn Carpaccio. Vervolgens de rijstazijn vermengen met de ingredienten voor de ceviche en dit over de tonijn sprenkelen, u zult direct zien wat dit met de tonijn doet,
-
Serveren met stokbrood en een zwarte olijftappenade en u proeft een werkelijk heerlijke combinatie.
-
Bekijk ook andere recepten