Coquille Carpaccio

Ingrediënten

  • 1 portie Fortuna Coquille carpaccio
  •   dressing van soja met geroosterd sesamzaad of
  •   limoendressing op basis van mayonaise
  •   zeekraal
  • 1 portie Fortuna Coquille carpaccio,
  •   dressing van soja met geroosterd sesamzaad of,
  •   limoendressing op basis van mayonaise,
  •   zeekraal

Bereiding

  • Het is volop zomer, heerlijk de ’s avonds de zon in zee zien zakken. Die ondergaande zon volgt u op het terras van een strandtent ergens langs onze lange prachtige Nederlandse kust. Genietend van een heerlijke Rosé of Sauvignon Blanc of wat u eigenlijk zelf maar lekker vind krijgt u de door u bestelde delicatesse voorgeschoteld. Een delicatesse waar uw hart sneller van gaat kloppen, een delicatesse die je het gevoel van rijkdom geeft. De frisse geur van zeefruit in z’n puurste vorm. Coquilles st Jaques carpaccio ieder plakje smelt weg in je mond en geeft bij iedere hap z’n speciale smaaksensatie af. 

  • Neem een diepvries portie Fortuna Coquille carpaccio en leg dit op een bord. Laat dit in ongeveer 15 minuten op een temperatuur komen van ongeveer 18 °C. 

  • Sprankel hierover de dressing van soja met geroosterd sesamzaad of de limoendressing op basis van mayonaise. En maak het gehaal af met zeekraal.

  • Dit gerecht kan ook gecombineerd worden met de Fortuna Gamba Carpaccio.

Terug naar boven