Kalkoen cordon bleu met gehakt, rauwe ham en prei vulling

Ingrediënten

  • Winkelklare kalkoenfilets van ca. 100 gram, enveloppe snijden (zakje maken)
  • Kipkruiden om te bestrooien
  • Prei in julienne (in dunne gelijkmatige reepjes gesneden groenten), wassen en goed laten uitlekken.
  • Reepjes rauwe ham, kunnen ook incourante delen zijn. Verhouding 50/50 prei en ham door elkaar mengen.
  • Winkelklare kalkoenfilets van ca. 100 gram, enveloppe snijden (zakje maken),
  • Kipkruiden om te bestrooien,
  • Prei in julienne (in dunne gelijkmatige reepjes gesneden groenten), wassen en goed laten uitlekken.,
  • Reepjes rauwe ham, kunnen ook incourante delen zijn. Verhouding 50/50 prei en ham door elkaar mengen.

Benodigheden

  • Cocktailprikkers

Bereiding

  • De binnenkant van het vlees bestrooien met de kipkruiden.

  • Vullen met het mengsel prei/ham, dichtslaan en sluit de cordon bleu met een cocktailprikker. Presenteer deze kalkoen veka’s op schalen in de toonbank met een mooie garnering, met prijs en naamaanduiding. Zorg dat de schalen altijd goed gevuld zijn en dat er altijd een schone vleestang bij is. Halflege schalen verkopen niet.

Terug naar boven