Werk zo hygiënisch mogelijk en let op dat er geen kruisbesmeting kan plaatsvinden. Gebruik dus schone materialen en werk gescheiden van andere soorten vlees. Het vlees in reepjes snijden en vermengen met de kruiden/hulpstoffen; paprikareepjes blancheren; paprikareepjes en wortel/selderij en champignons goed laten uitlekken. Alle ingrediënten goed met elkaar vermengen Opmerking: verwerk alle zo koud mogelijk. Meng niet met de handen maar met schone materialen (u heeft met een vers eindproduct te maken) om mogelijk besmetting te voorkomen. Het eindproduct blijft zo langer vers en houdt beter zijn kleur.
Presenteer dit reepjesvlees in een wadjang of mooie zwarte schaal in de toonbank. Zorg ervoor dat er altijd een schone uitscheplepel instaat, dat de schaal/wadjang goed gevuld en schoon is en er geen aankoekranden zijn. Geef de consument een bereidingsadvies mee.
Verhit de wok of een braadpan op hoog vuur. Schenk een scheutje olie in de wok en laat dat heet worden. Bak hierin het reepjesvlees door het vlees ca. 10 minuten om te roeren. Roer er tenslotte wat crème fraîche door. Verwarm alle nog ca. 1 minuut. Serveer er gebakken aardappelen gemengde sla bij.