Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed.
Kook de spaghetti beetgaar met wat zout, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking daarna goed laten uitlekken.
Verhit de olie in een stoofpan en bak de uien goedbruin.
Kerriepoeder, tomatensap, citroensap en vegetarische verkruimelde vleesvervanger erdoor roeren.
Het mengsel 3 minuten zacht laten koken
Het gerecht dan snel afkoelen, af en toe roeren. Meteen daarna in de koelcel plaatsen en goed laten doorkoelen. Presenteer deze vegetarische Spaghettischotel in zwarte of witte stenen bakken met prijs en naamaanduiding zet erbij dat dit een vegetarisch gerecht is. Zorg voor goed gevulde schalen en schone uitscheplepels. Presenteer daarnaast ook in oven - of magnetronbakjes met 1 vakjes (300 tot 400 gram ). Het bakje in oven of magnetron plaatsen en bereiden volgens de gebruiksaanwijzing van de apparatuur. Magnetron (700 W): folie inprikken, daarna verwarmen.- Au Bain Marie: verwarmen met gesloten folie, niet koken.- Oven: voorverwarmen op 180°C, in bakje, pannetje of ovenschotel 25 minuten verwarmen. Het gerecht moet wel door en door verhit worden.