Kapucijnergoulash

Ingrediënten

  • 2 Potten  kapucijners (ca. 360 gr. Pet pot)
  • 4 Middel grote uien, gepeld en fijngesnipperd
  • 2 Teentjes knoflook, gepeld en uitgeperst
  • 2 Preien, in ringen gesneden
  • 2 Gele paprika’s, schoongemaakt en in reepjes gesneden
  • 2 Groene paprika’s, schoongemaakt en in reepjes gesneden
  • 2 Courgettes, geschild en in plakjes gesneden
  • 280 gram Tomatenpuree
  • 2 Blikken ontvelde tomaten (ca. 800 gram per blik)
  • 2 Groentebouillontabletten (in de handel te koop)
  • 3 gram Ge(vries)droogde oregano
  • 2 gram Ge(vries)droogde tijm
  • 3 gram Witte peper
  • 50 gram margarine om in te bakken
  • 2 Potten  kapucijners (ca. 360 gr. Pet pot),
  • 4 Middel grote uien, gepeld en fijngesnipperd,
  • 2 Teentjes knoflook, gepeld en uitgeperst,
  • 2 Preien, in ringen gesneden,
  • 2 Gele paprika’s, schoongemaakt en in reepjes gesneden,
  • 2 Groene paprika’s, schoongemaakt en in reepjes gesneden,
  • 2 Courgettes, geschild en in plakjes gesneden,
  • 280 gram Tomatenpuree,
  • 2 Blikken ontvelde tomaten (ca. 800 gram per blik),
  • 2 Groentebouillontabletten (in de handel te koop),
  • 3 gram Ge(vries)droogde oregano,
  • 2 gram Ge(vries)droogde tijm,
  • 3 gram Witte peper,
  • 50 gram margarine om in te bakken

Bereiding

  • Spoel de kapucijners af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. Smelt de margarine in een braadpan en fruit daarin ui en knoflook enkele minuten. Voeg prei, paprika, courgette en tomatenpuree toe en bak deze even mee. Doe de tomaten met sap, de bouillontabletten en de oregano, tijm en peper in de pan, alsmede de uitgelekte kapucijners. Roer alles goed door en laat de goulash op een laag vuur door en door warm worden. Laat de kant-en-klare afkoelen en daarna in de koelcel doorkoelen.

  • Presenteer deze kant-en-klare kapucijnergoelasj in zwarte of witte stenen bakken. Zorg voor goed gevulde schalen en schone uitscheplepels. Presenteer het product daarnaast ook in oven- of magnetronbakjes met 1 vakjes. Vul in het vakje 400 tot 500 gram kant-en-klare kapucijnergoulash geef een opwarmadvies mee aan uw klant.

  • Het bakje in oven of magnetron plaatsen volgens de gebruiksaanwijzing van de apparatuur. Magnetron ( 600W): folie inprikken, daarna verwarmen. AU BAIN-MARIE: verwarmen met gesloten folie, niet koken. Het gerecht moet wel door en door verhit worden. 

Terug naar boven