Gehakt Taart

Ingrediënten

  • 1000 gram Varkensgehakt
  • 150 gram Blank paneer
  • 17 gram Colorozozout
  • 1 gram Foelie gemalen
  • 5 gram Fosfaat
  • 2 gram Witte peper gemalen
  • 20 gram Herbes de Provence zonder zout *
  • 100 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K2.50)
  • 10 plakken Pancetta gesneden als vleeswaar
  • * Herbes de Provence weken in 150 gram water
  • 1000 gram Varkensgehakt,
  • 150 gram Blank paneer,
  • 17 gram Colorozozout,
  • 1 gram Foelie gemalen,
  • 5 gram Fosfaat,
  • 2 gram Witte peper gemalen,
  • 20 gram Herbes de Provence zonder zout *,
  • 100 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K2.50),
  • 10 plakken Pancetta gesneden als vleeswaar,
  • * Herbes de Provence weken in 150 gram water

Benodigheden

  • 1 Taartvorm/Springvorm 20 cm doorsnede

Bereiding

  • Meng de ingrediënten voor het gehaktdeeg. Bedek een taartvorm met de pancetta, verdeel de helft van het gehaktdeeg in de vorm, bestrijk dit met de tussenlaag en verdeel vervolgens voorzichtig de andere helft van de gehaktmix in de vorm. Gaar de taart op 80 graden, 40% stoom gedurende 80 minuten.

  • Verwarm de taartpunten in een voorverwarmde oven op 150 graden gedurende 10 minuten. Maar ook koud zijn ze lekker!

Terug naar boven