Valencia Spies

Ingrediënten

  • 1000 gram kippendijen of kalkoenfilet
  • 80 gram Bistro kruidenolie Valencia (07240K)
  • 1 courgette
  • 3 rode uien
  • 12 kastanje champignons
  • 1 bakje Mint
  • 1000 gram kippendijen of kalkoenfilet,
  • 80 gram Bistro kruidenolie Valencia (07240K),
  • 1 courgette,
  • 3 rode uien,
  • 12 kastanje champignons,
  • 1 bakje Mint

Bereiding

  • Snijd de kippendijen in blokjes en marineer deze met 80 gram Valencia kruidenolie. Snijd de courgette en de rode ui in plakjes van ca. 6 mm. Rijg vervolgens de gemarineerde kippendijen, courgette en ui, om en om aan het satéstokje. Prik als laatste een kastanje champignon op de prikker. Garneer eventueel met blaadjes mint.

  • Gaar de spiesjes op indirecte wijze op de BBQ gedurende 8 a 10 minuten.

Terug naar boven