Spies Epos
Ingrediënten
-
2 kilo Schouderfilet in blokken
-
120 gram Bistro Kruidenolie Bombay (07033K2.50)
-
2 gram Zout
-
20 gram Lente Ui (in ringen)
-
15 gram Citroensap
-
10 gram Citroenschil
-
2 kilo Schouderfilet in blokken,
-
120 gram Bistro Kruidenolie Bombay (07033K2.50),
-
2 gram Zout,
-
20 gram Lente Ui (in ringen),
-
15 gram Citroensap,
-
10 gram Citroenschil
Bereiding
-
Vermeng de blokken schouderfilet de ingrediënten. Laat dit minimaal 12 uur marineren in een vacuümzak. Rijg de blokjes vervolgens aan de satéprikker.
-
Gaar de saté op de BBQ gedurende 10 minuten
-
Recept van Slagerij Lucas de Pruis | Foto: ©VanVlietFotografie
Bekijk ook andere recepten