Fruitige zalm-gambaspies en Zomerse schol-zalmspies

Ingrediënten

  • 100 gram verse zalmfilet
  • 50 gram verse gepelde gamba’s
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Valencia Artikelnr. 07240
  • 1 gele paprika Houtenspies 22cm
  • 150 gram verse scholfilet gehalveerd
  • 75 gram verse zalmfilet
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Fris en Fruitig Artikelnr. 07123
  • 1 courgette
  • 100 gram verse zalmfilet,
  • 50 gram verse gepelde gamba’s,
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Valencia Artikelnr. 07240,
  • 1 gele paprika Houtenspies 22cm,
  • 150 gram verse scholfilet gehalveerd,
  • 75 gram verse zalmfilet,
  • 25 gram Bistro Kruidenolie Fris en Fruitig Artikelnr. 07123,
  • 1 courgette

Benodigheden

  • Houten spies 22cm

Bereiding

  • Snijd de verse zalmfilet in 3 gelijke stukjes en plaats deze om en om met de gamba’s en stukjes paprika op een spies. Drapeer de Bistro Kruidenolie Valencia over de spies.Bereidingsadvies: 12 minuten op de BBQ of 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden Celcius.

  • Verdeel de verse scholfilet in 3e en snijdt de verse zalmfilet in kleine blokjes. Rol de verse scholfilet om een stukje zalm heen. Snijd de courgette in stukjes en plaats deze tussen de rolletjes. Drapeer de Bistro Kruidenolie Fris en Fruitig over de spies.Bereidingsadvies: 10 minuten op de BBQ of 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden Celcius.

Terug naar boven