Lamsspiesen special

Ingrediënten

  • 40 blokjes mals lamsvlees van ca. 25 gram(van bout of schouder)
  • 40 cherrytomaatjes
  • 1 ui
  • 1 gele paprika Metalen spiesen of houten pennen 
  • 40 blokjes mals lamsvlees van ca. 25 gram(van bout of schouder),
  • 40 cherrytomaatjes,
  • 1 ui,
  • 1 gele paprika Metalen spiesen of houten pennen 

Benodigheden

  • Metalen spiesen of houten pennen 

Bereiding

  • Het goed gekoelde lamsvlees in blokjes van ca. 25 gram snijden. Snij de tomaatjes doormidden. Snijd de ui in ringen. Paprika wassen, doorsnijden, van zaadlijsten ontdoen en in stukken snijden.

  • Volgorde van rijgen aan de spiesen: Stukje lamsvlees, tomaatje, ui, paprika, lamsvlees, tomaatje, ui, paprika, lamsvlees, tomaatje, ui, paprika, lamsvlees.

  • Presenteer de spiesen op een mooie spiegel, met vermelding van naam en prijsaanduiding.

Terug naar boven