Pasta/gekookte rundertong maaltijdsalade

Ingrediënten

  • 600 gram Gekookte rundertong, in smalle reepjes gesneden
  • 200 gram Geroosterde pijnboompitten
  • 10 ml Madera wijn
  • 200 gram Grof geraspte oude Goudse kaas
  • 1,5 kg Salade  op basis van tortellini, wortel, maïs, broccoli, gekookte ham en erwten in een roomsaus.
  • Fijngehakte verse peterselie.
  • 600 gram Gekookte rundertong, in smalle reepjes gesneden,
  • 200 gram Geroosterde pijnboompitten,
  • 10 ml Madera wijn,
  • 200 gram Grof geraspte oude Goudse kaas,
  • 1,5 kg Salade  op basis van tortellini, wortel, maïs, broccoli, gekookte ham en erwten in een roomsaus.,
  • Fijngehakte verse peterselie.

Bereiding

  • Maaltijdsalades zijn bacteriologisch kwetsbare producten. Werk en mengt met goed gereinigd materiaal/gereedschap en apparatuur. Werk niet met de blote handen en de grondstoffen. Gebruik verse grondstoffen, die wanneer nodig, goed doorgekoeld zijn. Haalt ze zo kort mogelijk voor de bewerking uit de koelcel. Werk in koele ruimtes en zet de producten meteen na bereiding in de koelcel.

  • Snijd de goed doorgekoeld gekookte rundertong in smalle reepjes, giet er de Madera over, meng door elkaar en laat de Madera even intrekken. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag en laat ze afkoelen. Meng reepjes rundertong, pijnboompitten en geraspte kaas losjes door de pasta salade tot er een goede verdeling is. (Niet met de handen mengen). Schep de maaltijdsalade in een schaal en. Garneer af met fijngehakte peterselie.

  • Presenteer deze maaltijdsalade in een mooie schaal in de toonbank. Zorg altijd voor schone uitscheplepels. Laat uw klanten van tijd tot tijd proeven van deze eigen maaltijdsalade.

Terug naar boven