Snacktartaar

Ingrediënten

  • 300 gram tartaar
  • 1 kleine ui 
  • 1 eetlepel paneermeel 
  • 2 eierdooiers 
  • zout en peper 
  • bakboter
  • mini hamburger broodjes of kleine vierkantjes geroosterd brood
  • 300 gram tartaar,
  • 1 kleine ui ,
  • 1 eetlepel paneermeel ,
  • 2 eierdooiers ,
  • zout en peper ,
  • bakboter,
  • mini hamburger broodjes of kleine vierkantjes geroosterd brood

Bereiding

  • De rauwe ui in kleine blokjes hakken. De tartaar, je kunt ook heel mager rundergehakt nemen, vermengen met het paneermeel, de gehakte uitjes, de eierdooiers, de peper en het zout. Maak met natte handen kleine platte schijfjes van de tartaar en bak ze een paar minuten om en om in de hete boter bruin. Wanneer je runderghakt gebruikt moet je wat langer bakken. Serveer de balletjes warm op de hamburgerbroodjes samen met een blaadje sla, een plakje tomaat en een dunne plak augurk. 

  • Frisse rosé

Terug naar boven