BBQ Dessert Appel Ananas

Ingrediënten

  • Voor 30 stuks
  • 750 gr Hardewenerdeeg met Kanomix
  • 300 gr spuitbaar amandelspijs
  • 150 gr kapselblokjes
  • 1000 gr appelblokjes
  • 250 gr ananas, snijden in blokjes
  • 100 gr appelpoeder
  • 150 gr choco decor
  • Voor 30 stuks,
  • 750 gr Hardewenerdeeg met Kanomix,
  • 300 gr spuitbaar amandelspijs,
  • 150 gr kapselblokjes,
  • 1000 gr appelblokjes,
  • 250 gr ananas, snijden in blokjes,
  • 100 gr appelpoeder,
  • 150 gr choco decor

Bereiding

  • Met mooie dagen is heel Nederland aan het barbecueën. Naast vlees kun je ook hele lekkere taarten bakken op de barbecue. Zoals deze Appel Ananas taart. Makkelijk voor de klant, met een heerlijke smaak!

  • Maak eerst vulling 2 klaar.

  • Rol het deeg uit tot een dikte van 2 millimeter. Fonceer de aluminium bakjes (met een doorsnede van 8 centimeter). Spuit 10 gram amandelspijs in de gefonceerde bakjes. En verdeel de kapselblokjes over de amandelspijs. Verdeel vervolgens de aangemaakte vulling (vulling 2) over de kapselblokjes. 

  • Oventemperatuur: Inschietoven 180°C. Rotatieoven 160°C.

  • Baktijd 30 minuten.

  • De BBQ desserts verwarmen op de BBQ en pas als ze warm zijn de chocolade erop leggen en laten smelten! 

Terug naar boven