Stoute broodjes

Ingrediënten

  • 8 afgebakken croissants
  • 8 vierkante stukken pure chocolade van 15 gram
  • 120 gr marsepein, grof geraspt of
  • 120 gr dikke abrikozenjam
  • 8 afgebakken croissants,
  • 8 vierkante stukken pure chocolade van 15 gram,
  • 120 gr marsepein, grof geraspt of,
  • 120 gr dikke abrikozenjam

Bereiding

  • Snijd met een kartelmesje de croissants aan één kant in de lengte in, in zodat een soort zakje ontstaat. Stop in het midden van een croissant een stuk van circa 15 gram chocolade en 15 gram geraspte marsepein of 15 gram abrikozenjam en druk de croissant weer dicht.

  • Leg de croissant vlak voor het serveren op de rand van een matig hete barbecue en rooster ze op een plaat of aluminiumfolie 2 minuten licht aan elke kant totdat de vulling gesmolten is. Serveer direct.

Terug naar boven