Muesli Canneloni
Ingrediënten
-
500 gr Panomix Vienna*
-
500 gr bloem
-
40 gr gist
-
380 gr water * Mix met zout voor boterbrioche
-
700 gr Frutafill Appel**
-
350 gr water
-
425 gr Muesli Melange
-
425 gr Vruchtenmelange
-
200 gr Havervlokken ** Vruchtenvulling met 90% appel
-
200 gr amandelstaafjes
-
500 gr Panomix Vienna*,
-
500 gr bloem,
-
40 gr gist,
-
380 gr water * Mix met zout voor boterbrioche,
-
700 gr Frutafill Appel**,
-
350 gr water,
-
425 gr Muesli Melange,
-
425 gr Vruchtenmelange,
-
200 gr Havervlokken ** Vruchtenvulling met 90% appel,
-
200 gr amandelstaafjes
Bereiding
-
Van alle grondstoffen een goed afgekneed koud deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.Vormen als voor brood.Na 25 minuten rust het deeg uitrollen op 2 mm.Spuit banen vulling van 60 cm op de deegplak.Vervolgens een tweede deegplak over de vulling aanbrengen en in banen snijden van 6 cm breed.
-
Strijken met Ovex Liquide en decoren met Amandelstaafjes.
-
De banen ruim uit elkaar bakken.
-
-
Oventemperatuur 210°C.Baktijd 25 minuten.
-
Uitkomst 40 stuks.Dit recept is ook met Vlaaimix te maken.
-
Bekijk ook andere recepten