Muesli Canneloni

Ingrediënten

  • 500 gr Panomix Vienna*
  • 500 gr bloem
  • 40 gr gist
  • 380 gr water * Mix met zout voor boterbrioche
  • 700 gr Frutafill Appel**
  • 350 gr water
  • 425 gr Muesli Melange
  • 425 gr Vruchtenmelange
  • 200 gr Havervlokken   ** Vruchtenvulling met 90% appel
  • 200 gr amandelstaafjes
  • 500 gr Panomix Vienna*,
  • 500 gr bloem,
  • 40 gr gist,
  • 380 gr water * Mix met zout voor boterbrioche,
  • 700 gr Frutafill Appel**,
  • 350 gr water,
  • 425 gr Muesli Melange,
  • 425 gr Vruchtenmelange,
  • 200 gr Havervlokken   ** Vruchtenvulling met 90% appel,
  • 200 gr amandelstaafjes

Bereiding

  • Van alle grondstoffen een goed afgekneed koud deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C.Vormen als voor brood.Na 25 minuten rust het deeg uitrollen op 2 mm.Spuit banen vulling van 60 cm op de deegplak.Vervolgens een tweede deegplak over de vulling aanbrengen en in banen snijden van 6 cm breed.

  • Strijken met Ovex Liquide en decoren met Amandelstaafjes.

  • De banen ruim uit elkaar bakken.

  • Narijs 30 minuten.

  • Oventemperatuur 210°C.Baktijd 25 minuten.

  • Uitkomst 40 stuks.Dit recept is ook met Vlaaimix te maken.

Terug naar boven