Fricandeaulappen/stukminimaal 12 uur marineren in de satémarinade; af en toe het vlees keren.
Na het marineren de lappen bij175˚C gedurende 20 tot 30 minuten afbakken in een oven; stukken bakken tot een kerntemperatuur van 70˚C is bereikt.
Daarna het vlees in dunne, smalle reepjes snijden of in dunne plakjes snijden (trancheren) en vermengen met de babi pangang saus en atjar tjampoer en alles goed door elkaar mengen. De broodjes opensnijden tot een tasmodel (één zijkant nog aan elkaar). Eventueel wat brooddeeg uit de onderste helft halen zodat er meer vulling in kan. Dan het onderste deel vullen met het vleesmengsel. Dan dichtklappen. De bake-off broodjes afbakken volgens aanduiding op de verpakking. Presenteer deze broodjes in de toonbank met of klappack verpakt. Men kan de broodjes ook niet afbakken en de consument die thuis laten afbakken.Geef er dan wel een bereidingsadvies bij (zie bake-off verpakking).