Amore Knopjes

Ingrediënten

  • 1.000 gr Amore Melange
  • 1.000 gr water
  • 6.000 gr volkorenmeel
  • 4.000 gr bloem
  • 100 gr gist
  • 200 gr bakkerszout
  • 7.500 gr water
  • 50 gr rozemarijn
  • 2.000 gr gedroogde tomatenstukjes*
  • 1.500 gr hazelnootstukjes
  • 1.000 gr maiskorrels (uit blik) * Half gedroogd/half op oliebasis
  • 388 gr rijstemeel (2g per stuk)
  • 1.000 gr Amore Melange,
  • 1.000 gr water,
  • 6.000 gr volkorenmeel,
  • 4.000 gr bloem,
  • 100 gr gist,
  • 200 gr bakkerszout,
  • 7.500 gr water,
  • 50 gr rozemarijn,
  • 2.000 gr gedroogde tomatenstukjes*,
  • 1.500 gr hazelnootstukjes,
  • 1.000 gr maiskorrels (uit blik) * Half gedroogd/half op oliebasis,
  • 388 gr rijstemeel (2g per stuk)

Bereiding

  • Meng de ingrediënten voor het voordeeg.Het voordeeg minimaal 8 uur en maximaal 24 uur afgedekt laten staan op bakkerijtemperatuur.

  • Van alle grondstoffen inclusief het voordeeg een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.Deegtemperatuur 25°C.Bulkrijs 90 minuten.Afwegen 125 gram.Bolrijs 30 minuten. Opbollen, decoreren met rijstemeel en tussen deegkleedjes laten rijzen.Narijs ca. 60 minuten.Op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten.Voor het bakken insnijden.Bakken met stoom.

  • Oventemperatuur 230°C.Baktijd ca. 25 minuten.

  • Uitkomst 194 stuks

Terug naar boven