Amore Knopjes
Ingrediënten
-
1.000 gr Amore Melange
-
1.000 gr water
-
6.000 gr volkorenmeel
-
4.000 gr bloem
-
100 gr gist
-
200 gr bakkerszout
-
7.500 gr water
-
50 gr rozemarijn
-
2.000 gr gedroogde tomatenstukjes*
-
1.500 gr hazelnootstukjes
-
1.000 gr maiskorrels (uit blik) * Half gedroogd/half op oliebasis
-
388 gr rijstemeel (2g per stuk)
-
1.000 gr Amore Melange,
-
1.000 gr water,
-
6.000 gr volkorenmeel,
-
4.000 gr bloem,
-
100 gr gist,
-
200 gr bakkerszout,
-
7.500 gr water,
-
50 gr rozemarijn,
-
2.000 gr gedroogde tomatenstukjes*,
-
1.500 gr hazelnootstukjes,
-
1.000 gr maiskorrels (uit blik) * Half gedroogd/half op oliebasis,
-
388 gr rijstemeel (2g per stuk)
Bereiding
-
Meng de ingrediënten voor het voordeeg.Het voordeeg minimaal 8 uur en maximaal 24 uur afgedekt laten staan op bakkerijtemperatuur.
-
Van alle grondstoffen inclusief het voordeeg een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.Deegtemperatuur 25°C.Bulkrijs 90 minuten.Afwegen 125 gram.Bolrijs 30 minuten. Opbollen, decoreren met rijstemeel en tussen deegkleedjes laten rijzen.Narijs ca. 60 minuten.Op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten.Voor het bakken insnijden.Bakken met stoom.
-
Oventemperatuur 230°C.Baktijd ca. 25 minuten.
-
-
Bekijk ook andere recepten