Fruitige Makreelwrap

Ingrediënten

  • 6 witte wraps
  • 3 gerookte makreelfilets
  • 300 gram Epos Mango Currysaus (Artikelnr. 80012)
  • 200 gram Epos Sensation Salsa di Nocci (Artikelnr. 08455)
  • 100 gram rucola
  • 150 gram zeewiersalade
  • 6 witte wraps,
  • 3 gerookte makreelfilets,
  • 300 gram Epos Mango Currysaus (Artikelnr. 80012),
  • 200 gram Epos Sensation Salsa di Nocci (Artikelnr. 08455),
  • 100 gram rucola,
  • 150 gram zeewiersalade

Bereiding

  • Verdeel de Epos Mango Currysaus over de wraps en smeer uit. Plaats hierop de rucola, Epos Sensation Salsa di Nocci en de zeewiersalade. Voeg als laatste de geplukte makreelfilets toe. Rol op en presenteer als hele of halve wrap, of snij de wrap in stukjes als partyhapjes.

  • Direct consumeren!

Terug naar boven