Spoel de aardappels af en kook ze in de schil. Niet langer dan een minuut of 30. Ze moeten niet te zacht worden. Spoel ze meteen af met koud water., pel ze en snijd de aardappels in plakjes. Bestrooi die met een beetje zout. Maak nu een marinade van de olie, de azijn, heel fijn gehakte uitjes en de eierdooier. Roer ook de suiker er doorheen tot die is opgelost. Hak de peterselie fijn en meng de helft door de marinade. Klop de slagroom lekker luchtig met wat peper en zout. Tot slot vermeng je de marinade en de room en giet deze over de aardappelschijfjes. Schep deze goed om en plaats de salade minstens een half uur in de koelkast zodat de smaken er mooi doorheen kunnen trekken. Serveer de warme knakworstjes op een bedje van salade. Strooi er nog wat peterselie overheen en serveer, als je dat lekker vindt, tomatenpartjes bij.
Lekker glas bier of een mooie witte wijn. Tip: Je kunt uiteraard de aardappelsalade ook kant en klaar bij jouw slager kopen.