BBQ Pide

Ingrediënten

  • 5.000 gr Panomix O’life *
  • 5.000 gr bloem
  • 200 gr gist
  • 7.000 gr water * Mix van zout, bloem van durum tarwe, olijfolie en specerijen
  • 2.000 gr zwarte olijven
  • 420 gr bloempapje
  • 210 gr decoratiegries
  • 5.000 gr Panomix O’life *,
  • 5.000 gr bloem,
  • 200 gr gist,
  • 7.000 gr water * Mix van zout, bloem van durum tarwe, olijfolie en specerijen,
  • 2.000 gr zwarte olijven,
  • 420 gr bloempapje,
  • 210 gr decoratiegries

Bereiding

  • Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.Deegtemperatuur 26°C.Afwegen 450 gram. Bolrijs 45 minuten.Platdrukken en deegstukken op een plaat met ruim rijstemeel zetten.De deegstukken insmeren met een bloempapje.Tussenrijs 15 minuten.Met de vingertoppen diep indrukken en modelleren. Op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten.Decoreren met Decoratiegries.Narijs 45-60 minuten.Bakken met weinig stoom.

  • Oventemperatuur 230°C.Baktijd 18-22 minuten (vrij zacht afbakken).

  • Uitkomst 42 stuks 

Terug naar boven