De gesneden ui en –wortel en knoflookteentjes in de braadzak leggen en bestrooien met zout en peper. De kalfsfricandeau inwrijven met zout, peper en pesto, op de groenten in de braadzak leggen en bedekken met de overige kruiden. De braadzak met binder dichtbinden, in een ovenschaal leggen en met een vork twee gaatjes in de braadzak prikken. De schaal in een voorverwarmde oven van 225 graden C. plaatsen en de kalfsfricandeau in ca. 45 minuten garen (de kalfsfricandeau moet nog nèt rosé zijn). De kalfsfricandeau uit de braadzak nemen, afdekken met aluminiumfolie en 10 minuten laten “rusten”. Snijd de kalfsfricandeau met een scherp mes in niet te dikke plakken en serveer deze op de groenten en het braadvocht uit de braadzak. Lekker met in de oven geroosterde aardappels met rozemarijn.
Zowel een fijne rode als een fijne witte wijn passen bij dit verfijnde vlees. Wit: chardonnay uit Bourgogne, Chili of Zuid-Afrika, droge riesling uit Rheingau of Rheinhessen, pinot grigio uit Alto Adige Rood: gamay, jonge pinot noir, Chinon, Saumur-Champigny